Βιογραφικό

Βιογραφικό2019-01-08T09:50:44+00:00

Σταύρος Λ. Αθανασίου

Μαιευτήρας – Γυναικολόγος – Ουρογυναικολόγος

Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου

Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Ένωσης Ουρογυναικολογίας (EUGA)

Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Αποκατάστασης του πυελικού εδάφους

Ο Σταύρος Αθανασίου είναι μαιευτήρας Γυναικολόγος εξειδικευμένος στην Ουρογυναικολογία και την επανορθωτική χειρουργική του πυελικού εδάφους.

Φοίτησε στην ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και εκπαιδεύτηκε στη Μαιευτική Γυναικολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο King’s College Hospital του Λονδίνου. Το 1993 αναγορεύτηκε μέλος του Βασιλικού Κολεγίου Μαιευτήρων και Γυναικολόγων της Μεγάλης Βρετανίας.

Μετά την απόκτηση της ειδικότητας εκπαιδεύτηκε στην Ουρογυναικολογία στο διεθνούς φήμης κέντρο Ουρογυναικολογίας του King’s College το οποίο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πρωτοποριακά κέντρα Ουρογυναικολογίας στόν κόσμο. Έχει εξειδικευτεί στην αισθητική χειρουργική των γεννητικών οργάνων στο Laser Vaginal Rejuvenation Institute of Los Angeles, California από τον Dr David Matlock.

Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα οργάνωσε το τμήμα Ουρογυναικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα που είναι το μεγαλύτερο κέντρο αναφοράς ειδικών περιστατικών στον ελληνικό χώρο. ‘Eχει εισάγει και εφαρμόσει όλες τις σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές αλλά και τις συντηρητικές μεθόδους για την αντιμετώπιση της δυσλειτουργίας του πυελικού εδάφους.

Πείτε μας για το πρόβλημά σας

Συμληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και το πρόβλημα που σας απασχολεί και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί μας ώστε να κλείσουμε ένα ραντεβού με τον Ιατρό.